Visit Here!
Facebook Page Follow Instagram
Ameera's Telekung

Anda adalah ratu tercantik andai anda ikhlas menutup aurat.

HOME About Us Friends Products Contact Order DROPSHIP REVIEW Other

TELEKUNG KAIN KOSONG BERSULAM BUNGA WARNA
Wednesday, May 7, 2014 - Permalink - 0 Comments
TELEKUNG KAIN KOSONG BERSULAM BUNGA WARNA
(PLAIN WHITE COLOUR PRAYER GARMENT WITH COLOURED EMBROIDERY)

RM95 / XL - RM105
Telekung kain kosong bersulam bunga ini mempunyai sulaman berbunga pada lilitan pada bahagian dada telekung. Sulaman bunga ini disulam menggunakan benang sulam berwarna yang menarik. Terdapat empat (4) warna bunga iaitu warna merah jambu, ungu, kombinasi dua warna (putih-merah jambu, dan ungu-putih). Bagi mereka yang tidak gemar pada sulaman penuh di telekung...ini adalah alternatifnya.
This plain white colour prayer garment comes with embroidery at the chest area. The embroidery is placed using the attractive embroidery colours. Comes with four (4) colours e.g. pink, purple, combined colours (white- pink, and white-purple). To whom that are not interested with full-embroideried prayer garment...this type of prayer garment is the alternative...!!

Writter

Assalamualaikum!
Ameera Telekung adalah produk di bawah Ameera Aizeq Enterprise; iaitu sebuah syarikat kecil yang beroperasi menjual dan menerima pelbagai jenis jahitan termasuk telekung, pakaian, langsir dan kusyen.
Namun begitu produk utama kami adalah tertumpu kepada penghasilan telekung jahitan sendiri.
Walaupun kami sedia maklum banyak jenis telekung yang terdapat di pasaran namun di sini kami cuba menghasilkan sesuatu yang berlainan.
Kami memasarkan telekung yang menuruti landasan Islam, iaitu dengan menitikberatkan penghasilan dua lapisan telekung di mana lapisan dalam dijahit sehingga ke paras dada bagi melindungi aurat bahagian kepala dan leher.
Begitu juga dengan bahagian kain telekung, kami memastikan lebar dan panjangnya sesuai sehingga mampu menutup sehingga ke hujung kaki tanpa perlu rasa bimbang akan tersingkat naik ketika bersujud. Telekung kami juga mempunyai poket samaada pada bahagian kain telekung atau pun pada badan telekung itu sendiri bergantung pada kemahuan pemakai itu sendiri

Produk Lain

JOM NGAJI UPIN IPINLeave Your Message

Credit

Template by Siti
Owner is NOR AZLINDA ABD LATIF