Visit Here!
Facebook Page Follow Instagram
Ameera's Telekung

Anda adalah ratu tercantik andai anda ikhlas menutup aurat.

HOME About Us Friends Products Contact Order DROPSHIP REVIEW Other

Telekung Lycra
Wednesday, May 7, 2014 - Permalink - 0 Comments
TELEKUNG LYCRA SEPASANG


LYCRA PRAYER GARMENT
RM170
Telekung lycra sepasang ini sesuai untuk mereka yang bertubuh
 sederhana mahupun tinggi. Telekungnya tidak pendek dan kain telekung yang memang labuh insyaAllah dapat memberikan keselesaan ketika bersolat. Tidak perlu risau kain telekung mungkin tesingkap ataupun telekung jarang kerana telekung ini mempunyai linning dalam sehingga 30 inci dan kain telekung yang labuhLycra prayer garment is specially sewed for all sizes.  The size of the garment is big and long , insyaAllah it will give the comfortness prior performing our solah.  The 30 inch inner sewed to the garment to cover the wearer neck and head. With the excessive wide and long prayer garment it will avoid the garment being lifted up during kneeling down.Writter

Assalamualaikum!
Ameera Telekung adalah produk di bawah Ameera Aizeq Enterprise; iaitu sebuah syarikat kecil yang beroperasi menjual dan menerima pelbagai jenis jahitan termasuk telekung, pakaian, langsir dan kusyen.
Namun begitu produk utama kami adalah tertumpu kepada penghasilan telekung jahitan sendiri.
Walaupun kami sedia maklum banyak jenis telekung yang terdapat di pasaran namun di sini kami cuba menghasilkan sesuatu yang berlainan.
Kami memasarkan telekung yang menuruti landasan Islam, iaitu dengan menitikberatkan penghasilan dua lapisan telekung di mana lapisan dalam dijahit sehingga ke paras dada bagi melindungi aurat bahagian kepala dan leher.
Begitu juga dengan bahagian kain telekung, kami memastikan lebar dan panjangnya sesuai sehingga mampu menutup sehingga ke hujung kaki tanpa perlu rasa bimbang akan tersingkat naik ketika bersujud. Telekung kami juga mempunyai poket samaada pada bahagian kain telekung atau pun pada badan telekung itu sendiri bergantung pada kemahuan pemakai itu sendiri

Produk Lain

JOM NGAJI UPIN IPINLeave Your Message

Credit

Template by Siti
Owner is NOR AZLINDA ABD LATIF